Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ -ΣΑΚΚΑ . ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.


Στις 4 Δεκέμβρη 2010, συλλαμβάνονται οι αναρχικοί   Στέλλα Αντωνίου ,Κώστας Σακκάς , Αλέξανδρος Μητρούσιας  και Γιώργος Καραγιαννίδης   , στα πλαίσια  της επίδειξης ισχύος ,  της φιέστας «επιτυχιών» της «αντι»τρομοκρατικής υπηρεσίας,  αλλά  και της  τρομοϋστερίας  που καλλιεργεί το κράτος ,κάτω από την οποία στην πραγματικότητα, συγκαλύπτει το μίσος και την  εκδικητικότητα του ,  απέναντι στονφυσικό του εχθρό , τον αναρχικό και αντιεξουσιαστικό χώρο. Το έργο του ήρθε να συμπληρώσει και ο  κανιβαλισμός των Μ.Μ.Ε -που έδωσαν τον «καλύτερο τους» εαυτό, για να διαπομπεύσουν με όλη τους τη δύναμη  τους συλληφθέντες .  Την ίδια μέρα συνελήφθησαν ακόμα 2 αναρχικοί, τους οποίους λόγω της παντελούς έλλειψης κάθε ενοχοποιητικού στοιχείου , αναγκάστηκαν αργότερα να αποφυλακίσουν.
Η αφορμή της σύλληψης τους ήταν κάποια όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή των 3 πρώτων. Οι εφέτες ανακριτές όμως Μπαλτάς και Μόκκας ,που ανέλαβαν την υπόθεση, σαφώς όχι τυχαία, φρόντισαν επιμελώς να διογκώσουν το κατηγορητήριο, φορτώνοντας  τους εντελώς αστήρικτα και μια σειρά από άρθρα του τρομονόμου όπως,  σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης , συμμετοχή στην οργάνωση Σ.Π.Φ. κ.ά.
Την Τετάρτη 10 Νοέμβρη οι πολιτικοί κρατούμενοι  αναρχικοί αγωνιστές Κώστας Σακκάς  και Στέλλα Αντωνίου , θα περάσουν τη διαδικασία της νέας 6μηνης παράτασης της προφυλάκισής τους . (Τους άλλους δύο συγκατηγορούμενους τους , Γιώργο Καραγιαννίδη και Αλέξανδρο  Μητρούσια, έχουν φροντίσει  τα δικαστικά ανδρείκελα   του κράτους,  με την προηγηθείσα «δίκη-παρωδία»  για την υπόθεση της Συνωμοσίας Πυρήνων της φωτιάς, να τους καταδικάσουν σε πολυετείς φυλακίσεις.)
Ωστόσο η διαδικασία είναι καθαρά τυπική για τα όργανα του κράτους. Όλα γίνονται για να φορεθεί ο φερετζές της δημοκρατικής  νομιμότητας .. Η απόφαση για την παράταση της φυλάκισης των κρατουμένων φαίνεται να είναι ήδη ειλημμένη . Άλλωστε  οι δικαστές  , δεν θα πολυσκοτιστούν  αν κρατήσουν  ακόμα ένα 6μηνο στη φυλακή   τους αγωνιστές, τη στιγμή που στην δίκη για την υπόθεση της Σ.Π.Φ. , μοίρασαν τις δεκαετίες φυλάκισης σαν στραγάλια…
Το γεγονός όμως που αποκαλύπτει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο  τον πραγματικό ρόλο του κράτους , σαν όργανο εξόντωσης  των αντιπάλων του και ξεσκεπάζει την ουσία της «δικαιοσύνης» του , είναι ότι κλείνει τα μάτια του στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Στέλλα Αντωνίου, που ούτως ή άλλως δεν είχε καμία συμμετοχή,  ούτε στην οπλοκατοχή, αφήνοντας τη στη φυλακή  και ρισκάροντας μια περαιτέρω επιδείνωσή της.
Αν όλες τις παραπάνω ατιμίες του το κράτος, έχει φροντίσει με τη σιωπή των Μ.Μ.Ε. να κρύψει στο σκοτάδι , εμείς θα βγούμε και θα τις βροντοφωνάξουμε στο λαό, ξεσκεπάζοντας το ρόλο του κράτους και των δημοκρατικών του θεσμών .
·         ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ,  ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ,ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ 8Ης ΜΑΡΤΙΟΥ  στις 4 ΤΟ  ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
·         ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ , ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στις 10 το πρωί, στην εκδίκαση της παράτασης προφυλάκισης και της αίτησης αποφυλάκισης της Στέλλας Αντωνίου.
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΗΤΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου