Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΒΔΙΚΟ



Ώρα
Σάββατο, 3 Δεκέμβριος · 3:00 μ.μ. 

Τοποθεσία
Φύλακές Κορυδαλλού, Αθήνα
καλουμε ολους/ες στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στης φυλακες Κορυδαλλου για να ακουστεί μεσα απο εμας η φωνη ενός αθώου που αργοπεθαίνει πισω απο τονους σιδερα και αδιαφορια. Η κατάσταση της υγείας του Παναγιώτη βρίσκεται σε τελικό στάδιο, μετά από απεργία πείνας που ξεκίνησε από τον μήνα Μάιο ( με μια διακοπή τον μήνα Αύγουστο, όπου δέχτηκε ορούς ).
Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού ''Αγιος Παύλος'' και δέχεται μόνο νερό.Για τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΒΔΙΚΟ το κράτος φονιας αποφάσισε,ολοι εμεις ομως θα πουμε την τελευταία κουβεντα ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ!!!

3 σχόλια:

  1. αν η ενημερωση που εχει γινει ως τωρα στο μπλογκ αυτο κ επειτα στο indymedia ειναι εξακριβωμενη τοτε ο χρονος πιστευω πως ειναι ελαχιστος.. προσωπικα νομιζω πως αν υπαρχει η διαθεση να ασκηθει πιεση με καποιο πιθανο αποτελεσμα αυτο θα ηταν ισως συντονισμος δρασεων οσο ειναι εφικτο και σε καποιες αλλες πολεις τη μερα της συγκεντρωσης εξω απο τον κορυδαλλο. μιλησα με κοσμο για το τελευταιο κειμενο που ανεβηκε απο τον παναγιωτη και αποσο καταλαβα δεν υπηρξε περαιτερω ενημερωση απο οσους εχουν επικοινωνια μαζι του και την κοινοποιουν στα μπλογκ που προανεφερα.. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΜΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ -ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ- προτεινω την επικοινωνια σας με τις συνελευσεις φυλακισμενων αγωνιστων αθηνας, θεσσαλονικης και ηρακλειου κ τισ συνελευσεισ ταμειου φυλακισμενων αγωνιστων. για καποιες απο αυτες υπαρχουν και τα αντιστοιχα μπλογκ στο διαδυκτιο. οπως επισης και με το ΚΕΛΙ αθηνας κ θεσσαλονικης τουλαχιστον..(οσον αφορα τον κοσμο στη θεσσαλονικη διαβασα πως εγινε και καποια συγκεντρωση σε αλληλεγγυη με τον παναγιωτη εξω απο τις φυλακες διαβατων μετα τα πρωτα κειμενα που ανεβηκαν για την υποθεση).. δεν μπορω αυτη τη στιγμη να σκεφτω αλλο κοσμο που ισως να ενδιεφερεται να το τρεξει.. αλλα πιστευω πως πρωτα απολα ειναι απαραιτητη η επικοινωνια σας με κοσμο και συνελευσεις που μπορει να ενδιαφερονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από το μεταφραστικό δίκτυο αντιπληροφόρησης Contra Info. Προχωρήσαμε στη δημοσίευση ενός καλέσματος διεθνούς αλληλεγγύης με τον Παναγιώτη Αβδίκο, δεδομένης της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του. Το κείμενο του καλέσματος υπάρχει στα ισπανικά και στα ελληνικά αυτή τη στιγμή (θα το επικοινωνήσουμε και σε άλλες γλώσσες).

    Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο contrainfo@espiv.net για το συντονισμό των δράσεων αλληλεγγύης. Το παρόν σχόλιο μπορεί να σβηστεί.

    Συντροφικά και αλληλέγγυα
    http://contrainfo.espiv.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωτίστως εκτιμάμε την διάθεση ανταπόκρισης που δείξατε στο κάλεσμα αλληλεγγύης για τον απεργό πείνας Παναγιώτη Αβδίκο,καθώς και για τον περαιτέρω συντονισμό των δράσεων αλληλεγγύης.
    Είμαστε ενάντια στη συστηματική, μαζική και φυσική εξόντωση των ανθρώπων που βρίσκονται ''εντός των τειχών'', όπου στο όνομα της ''δικαιοσύνης''απαξιώνεται και περιφρονείται όχι μόνο κάθε έννοια δικαίου, αλλά κυρίως η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ακόμα και η ίδια η ζωή.
    Εκτιμάμε ότι τα εγκλήματα τα γεννούν οι οικονομικές συνθήκες και η οικονομική ανισότητα που απορρέουν από την εξουσία.
    Παλεύουμε για να σταματήσει ο παραλογισμός, η αυθαιρεσία και η εκδικητικότητα των μηχανισμών που εξοντώνουν κάθε ανθρώπινη οντότητα μέσα στα κολαστήρια.
    Πιστεύουμε ότι η αλληλεγγύη είναι το μόνο αποτελεσματικό εμπόδιο που μπορούμε να αντιπαραθέσουμε απέναντι στην τυφλή, εκδικητική και τιμωριτική αντίληψη του συστήματος.

    Συντροφικά και αλλυλέγγυα
    από τη συλλογικότητα της Αντίστροφης Μέτρησης Κορίνθου

    ΑπάντησηΔιαγραφή