Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΒΔΙΚΟ‏ 11/12

Ο Παναγιώτης Αβδίκος μεταφέρθηκε χθες μετά από σύσταση των γιατρών του νοσκομείου του Κορυδαλλού και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του εσπευσμένα στο '' Αττικόν'' νοσοκομείο, σιδεροδέσμιος πισθάγκωνα και σερνόμενος από πέντε ανθρωποφύλακες.
Η μεταχείρηση που του επιφύλαξαν-από την ώρα που τον πήραν από τον Κορυδαλλό -ήταν ανάλογη της εγκληματικής φύσης του συστήματος που υπηρετούν, αφού στο πρόσωπο του ανήμπορου Παναγιώτη έβγαλαν όλα τα σαδιστικά τους ένστικτα
Ως πιστοί υπηρέτες των εντολοδόχων τους, στην προσπάθεια να τον εξαναγκάσουν να υπογράψει ότι δέχεται ορούς - που σημαίνει ότι σταματάει ο ίδιος την απεργία- άρχισαν να τον προπηλακίζουν και να τον απειλούν, εξαντλώντας πάνω του όλη την βαρβαρότητα που τους διακατέχει.
Η γιατρός που εφημέρευε και εκτίμησε κατ΄αρχάς ότι ο κρατούμενος χρειάζεται εισαγωγή και νοσηλεία στο νοσοκομείο, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επικίνδυνο της κατάστασης, σε λίγο και μετά της εκβιαστικές απειλές των ανθρωποφυλάκων και προς την ίδια, άλλαξε γνώμη και ενέδωσε να μπει ένας ορός -με την συγκατάθεση του Πάνου- στον θάλαμο ''βραχείας νοσηλείας'' και να επιστρέψει στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού..
Ο Πάνος, παρ΄όλη την ταλαιπωρία του και με αγωνιστική διάθεση δεν δέχτηκε να υπογράψει και έτσι επέστρεψε στον Κορυδαλλό με σάκχαρο 21 και πίεση 5 με 7.
Το σχέδιο που ορίζει την φυσική εξόντωση του Παναγιώτη, μέσα από τερτίπια, είναι πιά ορατό.Θέλουν να τον οδηγήσουν  στον θάνατο με τέτοιο τρόπο,έτσι ώστε να φανεί ότι η ευθύνη είναι δικιά του, καταργώντας στην ουσία το τεκμήριο της αθωότητας που ο ίδιος ο περιβόητος ''νομικός πολιτισμός'' τους ορίζει.
Να τον θυσιάσουν στο όνομα της δικιάς τους ''δικαιοσύνης''που απαξιώνει και περιφρονεί όχι μόνο κάθε έννοια δικαίου, αλλά ακόμα και την ίδια την ζωή.
Η ''εγκληματική ιδέα'' του Παναγιώτη Αβδίκου να αγωνιστεί με την ίδια του την ζωή, προκειμένου να καταγγείλει την αστυνομική πλεκτάνη σε βάρος του,έχει απ΄ότι φαίνεται το δικό της τίμημα - σύμφωνα με τους κανόνες της αστικής δικαιοσύνης- και τιμωρείται με εξόντωση.
Το πάθος όμως του Παναγιώτη για την λευτεριά,όχι μόνο δεν κάμπτεται αλλά απεναντίας ατσαλώνεται κάθε μέρα που περνάει μέσα στο κολαστήριο του Κορυδαλλού.

ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου